Ακολουθεί απόσπασμα από το κεφάλαιο Ε του βιβλίου Ιστορίας της Γ Γυμνασίου του 2453

Η πρώτη εμφάνιση εξωγήινων στη Γη ήταν το 2017 στην Ελλάδα, τη χώρα με τα περισσότερα επίγεια ούφο. Εκείνη την περίοδο, εκτός από την οικονομική κρίση που ταλάνιζε το τόπο, ψηφιζόταν στη Βουλή το νομοσχέδιο αλλαγής φύλου. Αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι εξωγήινοι και με ορμητήριο τον Υμηττό, άρχιζαν να εφαρμόζουν το σχέδιο «Εξωγήινων επενδύσεων». Παρουσιάζονταν συχνά πυκνά σε νεαρούς τρανσέξουαλ Έλληνες και τους προέτρεπαν να αλλάξουν φύλο και να πουλήσουν το αυτοκίνητο τους. Ξέροντας ότι οι Έλληνες αγνοούσαν την ύπαρξη τους (πέρα από ένα διακεκριμένο επιστήμονα ερωτευμένο με τα Νεφελίμ και τον Ρώσο πρόεδρο) θα αντιμετωπίζονταν ως παραλογισμός και ανωριμότητα το γεγονός της εμφάνισής τους στη Γη. Εκτός των άλλων, η ομοφοβική κοινωνία της Ελλάδος θα στέκονταν στην αλλαγή φύλου και όχι στην πώληση αυτοκινήτων. Στην πραγματικότητα όμως οι εξωγήινοι νοιάζονταν μόνο για την πώληση αυτοκινήτων. Το άδειασμα της Αθήνας από ΙΧ αποσκοπούσε στη δημιουργία τεράστιων χώρων προσγείωσης για τα UFO τους και κυρίως, στη δυνατότητα επένδυσης στο συγκοινωνιακό δίκτυο της πρωτεύουσας.

Παρόλα αυτά, το σχέδιο τους άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα. Ένας δαιμόνιος πολιτικός έφερε το θέμα στη Βουλή επίσημα, με σκοπό να μπλοκάρει το νομοσχέδιο. Ο στόχος του απέτυχε, όμως έκανε τον κόσμο να υποψιάζεται την ύπαρξη εξωγήινων στην περιοχή του Υμηττού. Ίμο, χίπστερς, ταξιτζήδες και κυνηγοί φαντασμάτων συσσωρεύονταν καθημερινά στους πρόποδες του βουνού. Αναζητούσαν τους εξωγήινους για ίνστα στόρυ και για υποβολή κρίσιμων ερωτημάτων, όπως «το αυγό είναι καλύτερο σφιχτό ή μελάτο;» και «εγώ πότε θα γίνω μάνα;». Οι εξωγήινοι που δεν ήθελαν να χάσουν το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, σταμάτησαν να εμφανίζονται στον Υμηττό.

Και ενώ το σχέδιο φαινόταν να ναυαγεί, η κυβέρνηση αποφασίζει διπλασιασμό στα τέλη κυκλοφορίας, στην τιμή της βενζίνης και στην τιμή του αρωματικού έλατου αυτοκινήτων. Μετά από αυτό το μέτρο, τα αυτοκίνητα της χώρας έγιναν λιγότερα και από τις λατέρνες, οι οποίες εκείνη τη περίοδο ανήκαν στα πιο πολυάριθμα τετράτροχα, μετά τις λιμουζίνες, τα περιπολικά και τους κάδους απορριμμάτων. Αυτό το εκμεταλλεύτηκαν άμεσα οι εξωγήινοι και με επιδέξιες κινήσεις, προσγείωσαν τον στόλο των UFOτους σε όλες τις οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας.

Οι εξωγήινοι χρησιμοποιούν τη διαστημική τεχνολογία, που όντως είχε στη κατοχή του ένας Έλληνας σωτήρας για την αποπληρωμή του χρέους, και μετατρέπουν το οδικό δίκτυο της πόλης σε ιπτάμενο. Αγοράζουν σε εξευτελιστικές τιμές όλες τις αντιπροσωπίες αυτοκινήτων, και τις αντικαθιστούν με αντιπροσωπίες πεντάθυρων UFO. Τέλος, γεμίζουν την πόλη με διόδια σε κάθε χιλιόμετρο και ιδιωτικά πάρκινγκ στις ταράτσες των πολυκατοικιών. Ολοκληρώθηκε έτσι ένα έργο που θα ζήλευε και ο καλύτερος εργολάβος. Ο επικεφαλής των εξωγήινων στη συνέχεια κάνει πιλοτική εφαρμογή του έργου στον Έλληνα πρωθυπουργό και του αναφέρει ότι αυτό μπορεί να εφαρμοστεί και στην υπόλοιπη Ελλάδα με κονδύλια από το ΕΣΠΑ. Έτσι, θα δημιουργηθούν 10000 θέσεις εργασίας των 185 ευρώ μικτά και αυτό θα είναι το εφαλτήριο για την διεκδίκηση των επόμενων Ολυμπιακών αγώνων. Ο Έλληνας πρωθυπουργός συμφωνεί και σηματοδοτεί τη μεγάλη μέρα στην οποία η Τρόικα γίνεται Κουαρτέτο και επίσημα (Ευρωπαϊκή Ένωση, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Σύνδεσμος Ελοχίμ Βιομηχάνων).

Παναγιώτης Φραγκούλης