Μουσαφίρηδες

Μετά από τον θόρυβο που προκλήθηκε από την εμφανιζόμενη ως κοινή διαπίστωση των ιατροδικαστών, της Πολιτείας αλλά και του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας του θύματος, που εξέτασαν τη σορό του Ζακ Κωστοπουλου, κι εμφανίστηκαν να μην είναι σε θέση να προσδιορίσουν την αιτία θανάτου, ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης (της οικογένειας) με διευκρινιστική του δήλωση στο documentonews.gr λέει ότι δεν αποκλείεται η θανατηφόρα κάκωση

Η ιατροδικαστική έκθεση δεν λέει ότι δεν γίνεται να προσδιοριστούν τα αίτια θανάτου του Ζ. Κωστόπουλου γενικά. Λέει ότι δεν μπορούν να προσδιοριστούν με βάση τις κακώσεις. Το ότι δεν εντοπίστηκαν θανατηφόρες κακώσεις, σημαίνει ότι ο Κωστόπουλος δεν πέθανε από το ξύλο, δεν του έσπασαν πχ το κρανίο ή τη σπονδυλική στήλη. Αυτό δε σημαίνει ότι το ξύλο δεν ήταν η αιτία του θανάτου.

Ούτε διακόσια άτομα δεν κατόρθωσε να κινητοποιήσει φέτος η Χρυσή Αυγή για την ετήσια ναζιστική φιέστα που διοργανώνει – με δάδες και ομιλία του Μιχαλολιάκου – στις Θερμοπύλες. Η φετινή εκδηλωση οργανώθηκε οριακά (υπήρξε ενδεχόμενο ακόμα και ματαίωσής της) στις 22/9/2018.

Ο Jo Di Graphics επιστρέφει με μία δημιουργία για το έγκλημα που έγινε στην Ομόνοια...

Υπάρχουν αυτά που κατασκευάζουν, αγοράζουν και πωλούν κοσμήματα. Υπάρχουν αυτά που λειτουργούν στην πράξη ως ενεχυροδανειστήρια, οι σαράφηδες δηλαδή, που άνθισαν πολύ την εποχή της κρίσης. Και υπάρχει και μία τρίτη κατηγορία, η οποία αφορά μαγαζιά που επιδίδονται κατά βάση στην κλεπταποδοχή, δηλαδή αναλαμβάνουν να «νομιμοποιήσουν» προϊόντα μικρών ληστειών και να τα ξαναβγάλουν στην αγορά, εκμεταλλευόμενα μεταξύ άλλων την απόλυτη αδυναμία των μικροκλεφτών να διαπραγματευτούν οι ίδιοι τιμές.

Με μήνυμα στον λογαριασμό της εκπομπής Μαζί Σου, με την Τατιάνα Στεφανίδου, η τηλεόραση του ΣΚΑΙ καλεί τους τηλεθεατές της να ψηφίσουν εάν έπραξε σωστά ο κοσμηματοπώλης που κλωτσούσε στο κεφάλι τον αιμόφυρτο Ζακ Κωστόπουλο, λίγο πριν πεθάνει.

Αλλά εγώ θέλω να πολεμήσω, τι να κάνουμε τώρα. Για τις αξίες μας, τις ιδέες μας, τα ιδανικά μας τα εδάφη μας. Τα λιμάνια των Κινέζων, τα αεροδρόμια και τον ΟΤΕ των Γερμανών, τα τραίνα των Ιταλών, τα χρυσωρυχεία των Καναδών, το Ελληνικό των Αράβων, τα διόδια και το Μετρό του Μπόμπολα, τα mall του Λάτση, τις τράπεζες των δανειστών, να πολεμήσουμε αδέλφια.»

Δημοσκόπηση

Είστε έτοιμοι για το 4ο μνημόνιο;

Έχω ξυριστεί - 30.3%
Κάνω λέιζερ - 14.7%
Είμαι σπανός - 7.4%
Μου αρέσει η τρίχα - 47.4%

Ελληνοφρένεια
Μας ακούτε κάθε μέρα 1 με 2 το μεσημέρι στον Real FM 97.8 (107.1 Θεσσαλονίκη).

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies
Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ Αποδέχομαι