Ειδήσεις που θάφτηκαν

Oι πανηγυρισμοί για την πορεία της Κροατίας στο Μουντιάλ ντύθηκαν με ένα τραγούδι για τους ηττημένους του 1945

Μπορεί, ήδη, επί Μπαράκ Ομπάμα οι ΗΠΑ να σημείωναν ρεκόρ στους αριθμούς κρατικών δολοφονιών απέναντι σε μαύρους πολίτες, αλλά και στην στην εποχή Τραμπ δείχνουν να έχουν περάσει τον ρατσισμό...σε άλλο επίπεδο.

Η ναζιστική ιδεολογία, φρασεολογία και τακτική της Χρυσής Αυγής, διά στόματος του αρχηγού της, Νίκου Μιχαλολιάκου, του στενού του συνεργάτη, Ηλία Κασιδιάρη και άλλων μελών της ναζιστικής οργάνωσης, καθώς και σειράς βίντεο και φωτογραφιών, σε ένα βίντεο που πρέπει να δουν και να μοιραστούν άπαντες.

Ήταν δίκαιο, αλλά πήγε καλιά του, γιατί ο Τσίπρας μπορούσε να κάνει μηνύσεις ως αντιπολίτευση, αλλά ως κυβέρνηση προσκρούει στους κακούς δικαστές

Θαυμασμό εντός κι εκτός γηπέδων προκαλεί ο άσος των Memphis Grizzlies Μαρκ Γκασόλ, που εκτός από σπουδαίος παίκτης, αποδεικνύει πως είναι πραγματικά σπουδαίος άνθρωπος.

Δύο χρόνια μετά την εξαγγελία του «παιδικού επισκεπτηρίου» το υπουργείο Δικαιοσύνης μπλοκάρει τη λειτουργία του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Πηγή: Telesur English

Το Ισραήλ φιμώνει τις φωνές κριτικής και μέσα στο εκπαιδευτικό του σύστημα. Το κοινοβούλιο ενέκρινε έναν νέο νόμο που επιδιώκει να απαγορεύσει οποιοδήποτε είδος ελεύθερου λόγου στο εκπαιδευτικό σύστημα. Με αυτόν τον νόμο, απαγορεύει σε ξένες οντότητες να μιλούν στο σχολείο.

Ο Νέος νόμος παραχωρεί εκτενείς εξουσίες στον Υπουργό Παιδείας να παρεμποδίζει όποιον ασκεί κριτική στην Ισραηλινή κατοχή, Παλαιστινιακών εδαφών, από τις Ισραηλινές στρατιωτικές δυνάμεις.

Όπως σημειώνεται και στον Guardian, ο νόμος έχει χαρακτηριστεί και ως ο πιο ευρύς περιορισμός στην ελευθερία έκφρασης που έχει εφαρμοστεί ποτέ στον Ισραηλινό Νόμο.

Από το 1950 έως και το 2017, στην κορυφή του παγκόσμιου εμπορίου όπλων βρίσκονται οι ΗΠΑ, καθώς είναι η χώρα που εξάγει τα περισσότερα όπλα προς τον υπόλοιπο πλανήτη. Που καταλήγουν όμως αυτά τα όπλα, η αξία των οποίων ξεπερνά τα 650 δισ. δολάρια;

Διεκδικούν καλύτερες συνθήκες εργασίας. Επέλεξαν την ετήσια ημέρα εκπτώσεων για να υπογραμμίσουν τα αιτήματά τους.

Τα γραφειοκρατικά εμπόδια ξεπερνούνται και τα χέρια της Δημοτικής Αρχής φαίνεται πως λύνονται για να προχωρήσει στην υλοποίηση της σχετικής απόφασης.

Στις 17 Ιούλη του 1936 μια ομάδα φασιστών αξιωματικών που βρισκόταν στο Ισπανικό Μαρόκο, με επικεφαλής τον συνταγματάρχη Σέγκουι, στασίασε και κατέλυσε τις νόμιμες αρχές

Δημοσκόπηση

Είστε έτοιμοι για το 4ο μνημόνιο;

Έχω ξυριστεί - 30.3%
Κάνω λέιζερ - 14.7%
Είμαι σπανός - 7.4%
Μου αρέσει η τρίχα - 47.4%

Ελληνοφρένεια
Μας ακούτε κάθε μέρα 1 με 2 το μεσημέρι στον Real FM 97.8 (107.1 Θεσσαλονίκη).
Μας βλέπετε κάθε Τρίτη στις 23:00 στην τηλεόραση του Alpha.